Klupa Jas

Serbian language
Specifikacija
Kategorija: 
Ova klupa izrađena je od kvalitetnog punog drveta, što joj daje izuzetnu postojanost i dugotrajnost. Njena rustična elegancija i prirodna lepota čine je izuzetno privlačnom i unikatnom dodatkom svakom prostoru.
 
Sedište i naslon klupa oblikovani su pažljivo, koristeći prirodne oblike drveta kako bi se postigla harmonična simfonija sa okolinom. Mekane ivice ovog komada nameštaja dodatno pojačavaju osećaj topline i udobnosti, omogućavajući vam da se opustite i uživate u trenucima opuštanja.
 
Dizajn ove klupe duboko je inspirisan etno elementima, evocirajući duh prošlih vremena i tradicionalne umetnosti. Svaki detalj pažljivo je razmatran kako bi se postigla autentičnost etno nameštaja, pružajući vam jedinstvenu priliku da unesete deo bogate kulturne baštine u svoj dom.
 
Ova klupa ne samo da će dodati šarm i karakter vašem prostoru, već će takođe poslužiti i kao praktičan komad nameštaja. Bilo da je postavljena u vašoj dnevnoj sobi, predsoblju ili bašti, ova klupa će sigurno privući pažnju svojim šarmantnim dizajnom i prirodnom lepotom. 
Šifra proizvoda: 
KL12
Dimenzije
Visina: 
60cm
Širina: 
50cm
Dužina: 
120cm
Visina sedišta: 
35cm