Blogs

Trpezarijska stolica "Sol"

Nedavno smo napravili po narudžbini, šest trpezarijskih stolica "Sol" modela.
 
Ovaj model stolice karakteriše minimalistički, moderni dizajn. Svaki deo ove stolice je oblikovan ručno.
 
Pored atraktivnog dizajna, ove trpezarijske stolice su izuzetno udobne. Za izradu smo koristili više vrsta drveta, kao što su: hrast, jasen i orah.
 
Više detalja o ovom modelu, možete videti na linku: http://artars.rs/sh/orah-stolica-sol

Utisak

Najimpresivniji momenat, je onaj u kome sav vaš trud i rad bude nagrađen zadovoljstvom klijenta. Hvala puno na poverenju i pruženoj prilici da naši proizvodi žive sa vama!

Rustični krevet od punog drveta

Ovih dana, krenuli smo sa izradom rustičnog kreveta od punog drveta, dimenzija 200x180cm. 

Svi elementi ovog kreveta su ručno obikovani, a sa ciljem da se što više naglasi prirodni oblik dasaka i stubova, od kojih je krevet napravljen.

Trenutno su svi elementi finalno obrađeni, nakon čega sledi spajanje i finalno premazivanje.

Jasenovo drvo

Trenutno radimo na stolu i klupama od Jasenovog drveta. Zbog svoje izvanredne teksture, jačine i elastičnosti, Jasen često koristimo kod proizvodnje nameštaja ...

Naša filozofija

U vremenu hiper produkcije svega i svačega, trudimo se da našim klijentima ponudimo davno zaboravljeni ručni rad, koji svojom plemenitošću i kvalitetom nadživljava svaki pokušaj improvizacije, automatizacije i serijske proizvodnje iza koje stoji samo želja za što većim profitom.

Prvenstveno se vodimo dubokim verovanjem u to da se pravi kvalitet uvek dođe do pravog kupca, kome je potrebno nešto više od jeftine robe ...

Subscribe to RSS - blogs